Boek een voordelige vakantie naar Bulgarije

Bulgarije is een vakantieland waar de prijzen nog enorm laag liggen. Als je voordelig op vakantie wilt gaan, is Bulgarije dan ook zeker aan te raden. Je vindt er bijvoorbeeld prachtige stranden aan de Zwarte Zee. Er zijn veel moderne hotels en luxe appartementen te vinden die je tegen een lage prijs kunt boeken. Het is de ultieme manier om voordelig te ontspannen.

Als je een avondje uit eten gaat, betaal je in dit land vaak niet meer dan € 10,00 per persoon. Zelfs bier op een terras kost slechts 1 euro. Wat maakt Bulgarije eigenlijk nog meer een aantrekkelijk vakantieland?

Bezienswaardigheden in Bulgarije

Naast de prachtige stranden aan de Zwarte Zee, kom je in Bulgarije ook veel groen tegen. Het is dan ook de moeite waard om een aantal dagen in het binnenland door te brengen. Wat dacht je van een bezoek aan de kalksteenrotsen in het Pirin Nationaal Park?

Natuurlijk mag een bezoek aan de hoofdstad Sofia niet ontbreken. Hier tref je bijzondere historie aan uit bijvoorbeeld de Griekse en de Romeinse tijd. Naast kerken en musea vind je er ook schitterende operahuizen. Een drankje in een plaatselijke bar is een aanrader en spotgoedkoop. Wie weet kun je nog leuke kleding kopen in de talloze kleine boetiekjes.

Mountainbiken en paardrijden

De echte avonturier brengt natuurlijk een aantal dagen door in de bergen van Bulgarije. Je kunt hier niet alleen kamperen en wandelen, maar ook uitstekend een tocht maken op de mountainbike. Bovendien kun je in Bulgarije veel paardrijden, bijvoorbeeld in de Donauvallei of in het Balkangebergte.

Laat je verrassen door de veelzijdige schoonheid van Bulgarije en boek een voordelige vakantie naar dit bijzondere stukje van Europa. Wie weet zien we je volgend jaar weer terug!

Have your say