Cuba, het grootste eiland van de Caraïben

Behoefte aan een vakantie in het Caribisch gebied? Heb je weleens gedacht aan een vakantie op Cuba? Het is het grootste eiland van de Caraïben met een lengte van zo’n 1250 kilometer. Op Cuba wonen zo’n 11 miljoen mensen. Juist de contrasten en variatie in de landschappen, maken Cuba tot een aantrekkelijke vakantiebestemming.

Volop belevenis in Cuba
Uitgestrekte suikerrietvelden, theeplantages, maar juist ook de kust die geliefd is onder watersporters, creëren voor jou een diverse en veelzijdige vakantie. Cuba is dan ook zeker geschikt voor vakantiegangers die houden van variatie in hun vakantie. Cultuur snuiven die je in de verschillende koloniale steden die Cuba rijk is. De mensen op Cuba zijn erg vriendelijk, iets dat zeker meespeelt bij een onvergetelijke vakantie-ervaring.

De jaren 50 uitstraling op Cuba
Iets dat direct opvalt aan Cuba, is de typisch jaren 50 uitstraling. Dit komt grotendeels door de jaren 50 auto’s die hier rondrijden. Natuurlijk maken de unieke bouwwerken op dit eiland het plaatje van de jaren 50 compleet.

Vergeet de stress van je baan of de verplichtingen waar je in Nederland allemaal aan moet voldoen en dans mee op het ritme van de salsa, mambo en cha-cha-cha.

Ontspannen aan de kust
Tot rust komen op Cuba doe je hoofdzakelijk aan de kust. Deze heeft een lengte van 6000 kilometer met veel parelwitte stranden. De stilte valt direct op, waardoor je volledig kunt opladen en uitgerust naar huis kunt terug gaan.

De nostalgie van Cuba
Als je een trip maakt naar Cuba, moet je zeker eens een Cubaanse sigaar geprobeerd hebben. Misschien vind je het helemaal niets, maar het hoort nu eenmaal bij een vakantie op Cuba. De perfecte nostalgie beleef je dan ook tijdens een vakantie op Cuba. Boek daarom een vlucht en een hotel en ervaar een vakantie vol belevenis op Cuba.

Have your say