Een cruise naar Antarctica

Heb je al verschillende cruisevakanties achter de rug en wil je graag eens een cruisevakantie boeken waarin je kunt genieten van een adembenemend landschap? Dan is een cruise naar Antarctica vast iets voor jou. Misschien krijg je het al koud bij het idee, maar toch is het de moeite waard deze vakantietrip te ondernemen. Je neemt namelijk een ervaring mee terug naar huis die je altijd zal bijblijven.

Indrukwekkende natuurverschijnselen

Tijdens een cruisevakantie naar Antarctica vaar je langs gletsjers en ijsbergen en zie je natuurverschijnselen die je nooit eerder in het echt hebt gezien.

Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je via Buenos Aires naar Ushuaia, dit is de hoofdstad van Vuurland. Je kunt hier uitstekend een voordelige hotelovernachting boeken voordat je op het cruiseschip gaat inchecken.

Maak kennis met de mooiste dieren in Antarctica

Als je eenmaal bent ingecheckt op het cruiseschip, is het de hoogste tijd om je fototoestel gereed te houden. Voordat je het weet sta je namelijk oog in oog met pinguïns, zeeolifanten en zeeluipaarden.

De kans is ook heel groot dat je voor het eerst walvissen tegenkomt in je leven. Op Antarctica leven grote walvissen zoals de blauwe vinvis, de bultrugwalvis en de orka. Een spectaculaire ervaring die je niet snel meer zult vergeten!

Excursies tijdens je cruisevakantie naar Antarctica

Andere activiteiten die je tijdens deze kunt ondernemen, zijn bijvoorbeeld zodiactochten en landexcursies. De hoge bergen, gletsjers en ijsschotsen zorgen voor een adembenemend schouwspel.

Uiteraard kun je ook op een cruise naar Antarctica genieten van de culinaire hoogstandjes en luxe op het cruiseschip. Dit is niet anders als een cruise naar bijvoorbeeld Turkije of Spanje. Toch zal deze vakantie er eentje zijn om daadwerkelijk in te lijsten!

Have your say