Een rondreis door Colombia

Een unieke belevenis kun je opdoen door je vakantie door te brengen in Colombia. Dit land heeft jou als reiziger veel te bieden. Zo kun je er eindeloos dagen doorbrengen op de Caribische stranden, maar je kunt net zo goed aan tocht maken door de Amazone van dit fascinerende land. Colombia was een aantal jaar geleden nog een gevaarlijke staat, maar inmiddels is de veiligheid van het land sterk verbeterd.

De Guatapé rots en de Caño Cristales

De Guatapé rots in Colombia is een fascinerende bezienswaardigheid. Deze zware rots heeft een gewicht van maar liefst 10 miljoen ton en stijgt zo’n 200 meter uit boven het landschap. Uiteraard kun je de rots beklimmen om te genieten van een schitterend uitzicht over de omgeving.

Een bijzonder natuurfenomeen is de Caño Cristales. Dit is een rivier met 5 verschillende kleuren. Rond september tot november verandert deze rivier in een kleurrijke regenboog. Uiteraard geeft dit een spectaculair gezicht. Zelden zul je zo’n indrukwekkend natuurverschijnsel hebben gezien!

Een roadtrip door de Cocoravallei

Een echte roadtrip door Colombia maak je in de Cocoravallei. In deze vallei zijn een aantal prachtige uitkijkpunten te vinden. De bomen in deze vallei hebben een lengte van zo’n 75 meter. Deze schitterende vallei maakt onderdeel uit van Nationaal natuurpark Los Nevados.

Ervaar Colombia in 3 weken vakantie

Colombia is een land waar je minimaal 2 weken vakantie moet doorbrengen om iets van het land mee te krijgen. Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waarin je binnen 3 weken kennis kunt maken met diverse hoogtepunten en bezienswaardigheden? Dan is Colombia zeker een geschikte vakantiebestemming. De vliegreis naar dit land duurt ongeveer 11 uur, afhankelijk van waar je naartoe vliegt.

Het belooft een vakantie te worden die je nog lang zal bijblijven!

Have your say