Een vakantie naar Kenia

De perfecte vakantiebestemming voor komende zomer

Kenia is een prachtige vakantiebestemming voor jou wanneer je een groot liefhebber bent van een mooie natuur. Je zult je in dit land geen moment vervelen. Je kunt in dit land diverse soorten vakanties boeken, maar het is toch zeker aan te raden om er een safarivakantie van te maken. Je kunt dit namelijk uitstekend combineren met een bezoek aan de prachtige stranden die het land rijk is.

Een wildsafari

Zo kun je prima een bezoek brengen aan Masai Mara National Reserve. Hier kun je een wildsafari maken. Je maakt kennis met bijvoorbeeld olifanten, giraffen en leeuwen. Er zijn echter meerdere wildparken te vinden met exotische dieren. Er zijn bijvoorbeeld talloze vogelsoorten te vinden die je daar kunt bewonderen. Na een wildsafari kun je prima een bezoek brengen aan het strand. Kenia wordt gekenmerkt door een azuurblauwe zee en mooie witte stranden.

Nairobi

Een stad waar je zeker geweest moet zijn is Nairobi. Het oude stadscentrum is zeer de moeite waard om te verkennen. Het Karin Blixen museam is een echte aanrader wanneer je er toch bent. Wil je graag diverse soorten wild proberen? Dan kun je uitstekend terecht in restaurant Carnivore. Natuurlijk eet je in een ontspannen en comfortabel sfeer uw wild.

Populaire stranden en koraalriffen

Naast een wildsafari kun je ook andere activiteiten ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld duiken bij de koraalriffen en zo kennis maken met de wereld onder water. Verspreid over de gehele kustlijn van Kenia liggen er verschillende koraalriffen. Populaire stranden zijn bijvoorbeeld Nyali Beach en Shanzu Beach. Je kunt er dus prima een veelzijdige en avontuurlijke vakantie van maken! Boek daarom snel en eenvoudig een vakantie naar Kenia en laat je inspireren en verrassen!

Have your say