Het grootse en uitgestrekte Canada

Een vakantie in Canada wordt gekenmerkt door een imposante natuur en steden met flair. Het is de bestemming waar je moet zijn als je van groots en uitstrekt houdt. Waar je ook bent in Canada, voortdurend word je overweldigd door een immense schoonheid die je volledig in zijn greep houdt.

De Rocky Mountains voor onvergetelijke panorama’s
Als je een vakantie boekt naar Canada, dan moet je absoluut een keer door de Rocky Mountains hebben gereden met je auto of camper. Het is heel normaal om hier beren te zien rondlopen. Wildlife wordt afgewisseld met schitterende panorama’s waar je ‘u’ tegen zegt. Dit komt mede dankzij de groene bossen en de enorme gletsjers die weerspiegelen op immens grote en soms zelf bevroren meren.

De Niagara Falls
Als je vanuit Canada verder doorreist naar de grens met Amerika, dan sta je oog in oog met de Niagara Falls. Dit is niet alleen een schitterend natuurfenomeen, het geluid van deze watervallen is oorverdovend. Zelden zul je zo’n natuurschijnsels als de Niagara Falls hebben gezien.

De wereldsteden van Canada
Niet alleen Vancouver, maar ook Toronto, Ottawa en Montréal zijn trendy wereldsteden. Vancouver is een stad die je echt gezien moet hebben. Al is het alleen maar om een bezoek te brengen aan het historische Gastown. De originele lantaarns, de klinker straatjes en indrukwekkende gevels zijn een must see tijdens een vakantie in Canada.

Een roadtrip door Canada alleen of met een reisgezelschap
Een rondreis door Canada kun je in je eentje boeken, maar deelnemen aan een georganiseerde reis is eveneens een optie. Welke keuze je ook maakt, het belooft een fascinerende vakantie te worden die een blijvende indruk op je zal maken.

Have your say