Kom tot rust tijdens een Yoga reis

Nederlanders zijn gewend om hard te werken en vinden het soms moeilijk om te ontspannen en te genieten. Een Yoga reis kan daar goed bij helpen. Dat klinkt heel zweverig, maar het valt uiteindelijk erg mee.

Een grote hoeveelheid prikkels

Als mens krijg je dagelijks veel prikkels te verwerken. Het kost tijd om dit allemaal een plekje te geven. Je bent niet alleen aanwezig op je werk waar je de nodige prikkels moet verwerken, ook je smartphone vraagt de nodige aandacht. Je checkt regelmatig Facebook en andere social media, je speelt er spelletjes op en tijdens het fietsen wordt je ook nog eens afgeleid door de oordopjes die je in je hebt.

En dan hebben we het nog niet eens over alles dat er thuis van je wordt verwacht, de boodschappen die je moet doen en alle familie- en vriendenbezoekjes die je aflegt. Je leventje kan soms ontzettend druk zijn en een Yoga reis is dan een een uitstekende manier om weer even helemaal op te laden.

Hoe ziet een Yoga vakantie eruit?

Tijdens een Yoga vakantie ga je met een groep andere vakantiegangers en een ervaren cursusleider tijdens je vakantie aan de slag met Yoga. Meestal zijn er zo’n twee Yoga-sessies per dag in groepsverband en is er een programma opgesteld waaraan je mee kunt doen. Je bent niets verplicht, maar het kan wel een uitstekende manier zijn om weer even helemaal op te laden!

Waar kun je een Yoga vakantie doorbrengen?

Een Yoga reis kun je in Nederland boeken, maar het is ook mogelijk om deze in een andere cultuur door te brengen. Het is maar net wat jij zelf prettig vindt. Dichtbij huis kun je een Yoga vakantie vieren in Domburg. Qua bestemming in het buitenland kun je bijvoorbeeld denken aan Bali. Uiteraard kun je kiezen uit nog veel meer andere bestemmingen!

Have your say