Maak een reis naar Lapland

Een vakantie die je altijd zal bijblijven is een reis naar Lapland wat zich uit strekt over de landen Noorwegen, Finland, Zweden en Rusland en zal een onvergetelijke indruk op je achterlaten.

Kenmerkend voor het noordelijke Lapland, is dat in de winter de zon niet opkomt en in de zomer niet ondergaat. Een unieke ervaring die je in je eigen land niet tegenkomt!

Welke activiteiten kun je ondernemen in Lapland?460079783

Er zijn diverse activiteiten die je kunt doen in Lapland. Bijna allemaal hebben ze wel iets met sneeuw te maken. Naast sneeuwwandelen en skiën, kun je er bijvoorbeeld ook ijsvissen of een hondensleetocht maken. Deze laatste activiteit is enorm populair, zowel onder mensen die in Lapland wonen als toeristen die hun vakantie doorbrengen in Lapland. Een Huskytocht is dan ook een activiteit die je zeker ondernomen moet hebben.

De avontuurlijke vakantieganger zal in Lapland de vakantie van zijn leven hebben. De natuur in Lapland is betoverend en je kunt er in aanraking komen met wilde dieren, zoals elanden en lynxen. De meren en naaldwouden zijn in de winter volledig wit en zorgen voor een sprookjesachtige uitstraling.

Hoe kom je in Lapland?

Vanaf Amsterdam kun je gemakkelijk vliegen naar Rovaniemi. Dit is de uitvalbasis voor een vakantie in Lapland. Een bezoek aan Lapland zou je ook kunnen combineren met een rondreis door Noorwegen. Als je Lapland op zijn mooist wilt zien, is het aan te raden Lapland in de winter te bezoeken. Houd er dan wel rekening mee dat het erg koud zal zijn, zorg dus dat je voldoende kleding bij je hebt.

Of je nu graag het noorderlicht wilt zien of er een rendiersafari van wilt maken, Lapland zal ongetwijfeld voor veel herinneringen zorgen. Boek daarom je vakantie naar dit schitterende stukje natuur in Europa.

Have your say