Tips voor tijdens het kamperen

Heb je een vliegvakantie geboekt naar een zonnige kampeerbestemming? Dan heb je vaak diverse mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Je kunt best wat tips gebruiken om er een geslaagde kampeervakantie van te maken.

Luxe kamperen in Europa

Kamperen hoeft vandaag de dag niet meer perse low-budget te zijn. Je kunt namelijk luxe kamperen in een ingerichte bungalow- of lodgetent. Zo vind je op allcamps.nl diverse campings in Europa waar je luxe kunt kamperen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan campings in landen zoals Frankrijk, Italiƫ, Kroatiƫ en Oostenrijk.

Wanneer je enerzijds de vrijheid van het kamperen wilt ervaren, maar tegelijkertijd wel voorzien wilt zijn van een comfortabele accommodatie, kies dan voor een ingerichte bungalow- of lodgetent.

Een handige checklist voor het kamperen

Door alle drukte van het inpakken van je koffer kun je best wel eens het een en ander over het hoofd zien. Daarom heb je hier een handige checklist die je helpt om de meest belangrijke zaken niet te vergeten:

*Zaklamp + batterijen;
*Kooktoestelletje en gasflessen;
*Pomp voor de luchtbedden;
*Zwemkleding;
*Tenthamer & haringen;
*Toiletgerei;
*Regenkleding.

Naast de praktische kampeerspullen, mag je natuurlijk ook je medicijnen, reispapieren, rijbewijs en je verzekeringspapieren niet vergeten.

Eten & drinken op de camping

Wanneer je geen zin hebt om te koken, dan kun je vaak op de camping prima een hapje eten. Er is altijd wel een snackbar of pizzeria te vinden. Voordelig maar wel luxe uit eten gaan, kun je realiseren door een dagmenu te kiezen bij een restaurant in een dorpje of stadje. Deze zijn vaak het voordeligst en tegelijkertijd geniet je van een heerlijk diner.

Vlieg je naar je kampeerbestemming? Dan hoef je niet veel boodschappen meenemen, want je kunt je basisbenodigdheden bij een supermarkt op de camping aanschaffen. Daarmee wordt kamperen extra leuk en gemakkelijk!

Have your say