Vliegen en kamperen

Veel mensen zien op tegen een combinatie van vliegen en kamperen vanwege alle spullen die ze mee moeten nemen en denken daardoor dat vliegen en kamperen niet samengaan. Ze kiezen dan liever voor een all inclusive vakantie in een hotel of appartement, dan dat ze voor een vlucht en verblijf op de camping kiezen.

Een auto huren op het vliegveld

Toch kunnen vliegen en kamperen uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld via verschillende websites direct een huurauto boeken wanneer je een vliegticket boekt. Het maakt daarbij niet uit of je nu naar Griekenland, Spanje of Italië op vakantie gaat. Handige sites daarvoor zijn bijvoorbeeld cheaptickets.nl en momondo.nl. Met je huurauto kun je natuurlijk prima bij de geboekte camping aankomen.

De voordelen van vliegen en kamperen

De combinatie van vliegen en kamperen kan je veel voordeel opleveren. Het is een prima manier om snel en comfortabel op je bestemming aan te komen, zonder dat je oververmoeid raakt. Er staat bijvoorbeeld al een compleet ingerichte bungalow- of lodgetent op je te wachten wanneer je aankomt. Daarnaast hoef je niet alle boodschappen zelf mee te nemen, want een supermarkt is bijna altijd aanwezig op de camping.

Vliegen kan nog eens extra voordelig worden wanneer je kiest voor een low-budget vliegmaatschappij. Voor een aantrekkelijke prijs kom je gemakkelijk en snel op je vakantiebestemming aan. Daarnaast hoeft je auto ook geen overuren te draaien.

Tips bij het boeken van een camping

Wanneer je een camping gaat boeken, is het altijd handig om na te gaan of er een vliegveld in de buurt is. Je kunt dan enigszins inschatten wat de kosten gaan worden van je reis naar je vakantiebestemming. En vergeet op vakantie natuurlijk vooral niet om je rijbewijs mee te nemen.

Kijk bijvoorbeeld eens bij Roan voor het aanbod campings en bekijk hier nog meer campings waar je prima een vakantie kunt doorbrengen. Zorg er vooral voor dat je een relaxte vakantie tegemoet gaat, waarin je volop kunt genieten van de mensen die je lief en dierbaar zijn.

Have your say