In vogelvlucht naar de hoogtepunten van Maleisië

Wil je een unieke vakantie-ervaring opdoen? Boek dan een reis naar Maleisië en maak in vogelvlucht kennis met de hoogtepunten van dit land. Eigenlijk moet je meerdere weken in het land doorbrengen om alle bezienswaardigheden te bezoeken, maar vaak is dit tijdens bijvoorbeeld een backpack vakantie niet mogelijk. Daarom kun je ook een reis maken die je in rap tempo kennis laat maken met de mooiste attracties.

De Mount Kinabalu – een spectaculair uitzicht over de omgeving

Een wandeling in Maleisië maak je uiteraard rondom de Mount Kinabalu. Deze berg is ruim 4.000 meter hoog en vanaf de berg heb je dan ook een fantastisch uitzicht over de omgeving. Je kunt zelf een wandeling maken of dit doen onder begeleiding van een gids.

Ontdek de natuur van Langkawi

Langkawi is een uitstekende plek om aan het strand te liggen, maar je treft er ook schitterende watervallen, bergen en valleien aan. Verder heb je hier ook de mogelijkheid om een aantal rijstvelden te bezoeken.

Beklim de Petronas Twin Towers

Tijdens een verblijf in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, heb je de kans om te genieten van een schitterend uitzicht. Dit kan vanaf de Petronas Twin Towers. Ze steken hoog uit boven de stad en verzekeren je van een unieke ervaring.

Ontdek historische kunst in Malakka

Malakka is een historische kunststad met een aantal interessante trekpleisters. De Dutch Square is wereldberoemd, net als de Chen Hoon Teng Tempel in Chinatown. Je kunt er gerust een dag voor uittrekken om je hier te vermaken en mooie foto’s te schieten.

De reisduur naar Maleisië bedraagt ongeveer 13,5 uur. Zorg daarom dat je voldoende lees- of filmmateriaal bij je hebt om je te vermaken tijdens de lange vliegreis!

Have your say