Wandelen in Ierland

Heb je plannen om een wandelvakantie te boeken naar het buitenland? Overweeg dan eens om je komende vakantie te gaan wandelen in Ierland. Dankzij een wandelvakantie in Ierland maak je kennis met de mooiste plekjes van het land. Wat zijn mooie routes om te wandelen en welke landschappen laten een ongelofelijke indruk op je achter?

Dingle Way
Een route die je kunt lopen in Engeland is de Dingle Way. Deze wandelroute laat je kennismaken met het traditionele Ierland vanwege het schiereiland Dingle. Zo breng je een bezoek aan de 900 meter hoge Mount Brandon en overnacht je ‘s nachts in een bed & breakfast.

Wandelen in het westen van Ierland
Kennismaken met het Ierland van vervlogen tijden? Dan is wandelen in het westen van Ierland zeker aan te bevelen. De dramatische landschappen waar je doorheen wandelt, hebben veel schrijvers geïnspireerd tot het schrijven van verhalen en/of gedichten. Hier schrijf jij je eigen verhaal tijdens een wandelvakantie in Ierland.

Sheep’s Head Way
Relaxed wandelen tijdens je vakantie doe je op de Sheep’s Head Way. Hier ben je ver weg van het drukke stadsleven en word je omgeven door de stilte en een adembenemend landschap. De mensen die je tegenkomt zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het is een prettige plek om tot rust te komen en het drukke bestaan eventjes los te laten.

Op pad naar Ierland
Pak daarom snel je tas in, boek een voordelig vliegticket naar Ierland via een prijsvergelijker en ga een fantastische wandelvakantie tegemoet. Je bepaalt zelf het tijdschema hoe snel je wandelt. Het gaat er vooral om of je het naar je zin hebt. Ontspan daarom en geniet met volle teugen.

Have your say