Duiken in Thailand

Heb je altijd al je duikbrevet willen halen, maar daar nooit echt tijd voor gemaakt? In Thailand is het mogelijk om je duikbrevet binnen 3 dagen te halen en kun je tegelijkertijd genieten van een ontspannen vakantie.

Het is wel zo handig om te gaan duiken op een plek waar je ook gemakkelijk kunt overnachten. Diverse reisorganisaties bieden daarom arrangementen aan waardoor je ook gemakkelijk een voordelig hotel kunt boeken.

Haal je duikbrevet bij een Nederlandse duikinstructeur

Het prettige aan duiken in Thailand is dat je vaak een duikbrevet kunt halen bij Nederlandse duikinstructeurs. Je hoeft dan niet te tobben met de taal en tegelijkertijd kun je genieten van de fascinerende wereld onder water. Met het PADI duikbrevet kun je wereldwijd tot 18 meter diep duiken.

Wil je ook leren duiken in een waar paradijs, kies dan voor een prachtige duiklocatie in Thailand. Wil jij jezelf een beetje goed voorbereiden? Probeer dan de theorie zoveel mogelijk thuis voor te bereiden en neem eens een proefles in een zwembad hier in Nederland. Je weet dan zeker dat de kans groot is dat jij je duikbrevet probleemloos haalt in Thailand.

Vijf bekende duiklocaties in Thailand

Er zijn verschillende duiklocaties in Thailand te vinden waar je uitstekend kunt duiken. Voor zowel de beginnende als de gevorderde duiker is er genoeg keus. De vijf bekendste duiklocaties zijn:

  • Koh Lanta
  • Chumpon Pinnacle
  • Mu Koh Chang Marine Park
  • Samran Pinnacles
  • Shark Point

Vliegtickets boeken naar Thailand

Online kun je bij diverse airlines goedkope vliegtickets boeken naar Thailand. Boek daarom vandaag nog je duikvakantie naar Thailand en beleef een fantastische tijd in de veelkleurige (onderwater)wereld van dit land.

Have your say