Een fascinerende trip naar China

Je vakantie doorbrengen in een van de grootste landen ter wereld? Dit kan door je vakantie door te brengen in China. Dit land grenst aan maar liefst 15 verschillende landen en er wonen meer dan 1 miljard mensen. In China draait alles om familie. Respect voor iemand die ouder is dan jij, is in dit land dan ook heel gewoon.

De Chinese Muur
In het noorden van China vind je de Chinese Muur. Het is de bekendste bezienswaardigheid van het land en is bovendien vanaf de maan te zien. De Chinese Muur is maar liefst 6.259 kilometer lang en loopt dwars door 5 verschillende provincies. Het is een attractie die je gewoon gezien moet hebben als je een reis naar China boekt.

Begin je dag met Tai Chi
Iedereen die naar China op vakantie gaat, moet minimaal eenmaal hebben mee gedaan aan Tai Chi. Dit is volkssport nummer 1 in China. Het is een sport die door jong en oud wordt beoefend. Waar je ook komt in China, je zult het mensen overal zien doen.

Zhangjiajie
Een prachtig natuurbeschermingsgebied in China is Zhangjiajie. Het staat op de Werelderfgoedlijst en is erg geliefd onder toeristen, natuurliefhebbers en fotografen. Je vindt er schitterende bossen en rotsformaties en bovendien leven hier veel zeldzame dieren.

Vliegen naar China
Er zijn diverse mogelijkheden om vanaf Schiphol Airport naar China te vliegen. Houd er rekening mee dat een vlucht naar dit immens grote land minimaal 9 uur duurt. De prijzen voor een vlucht naar China kunnen nogal variƫren. Vergelijk daarom zoveel mogelijk voordat je een vlucht naar China boekt. Doe dit tijdig, want daarmee bespaar je op de kosten voor een vliegticket.

Have your say