Een koffer voor een stedentrip of weekendje weg

Ga je een stedentrip maken naar bijvoorbeeld Berlijn, Parijs of Barcelona? Dan is een kleine trolley op wieltjes zeker aan te raden. Deze kun je daarnaast ook gebruiken voor een weekendje weg in eigen land. Je neemt de koffer overal mee naar toe en je kunt er vaak maximaal 15 kilo bagage in kwijt. Vaak is deze koffer niet groter dan 69 centimeter lang.

Misschien vind je een trolley in eigen land niet heel handig. Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een weekendtas.

Een koffer voor een gemiddelde vakantie

Heb je een lange vakantie geboekt naar het buitenland? Kies dan voor een midden maat koffer. In deze koffer kun je vaak maximaal 20 kilo aan bagage kwijt en is prima geschikt voor 2 weken vakantie. De inhoud van deze koffer ligt tussen de 75 en 95 liter. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een kampeervakantie boekt op een vakantiepark in Spanje of Italiƫ.

Een extra grote koffer voor een lange vakantie

Ga je langer dan 2 weken op vakantie, dan kun je het beste kiezen voor een grote maat koffer. Je kunt deze koffer ook voor 2 personen gebruiken. Ideaal wanneer je met je partner een leuke en lange vakantie hebt geboekt naar het buitenland. In de koffer kun je voor meer dan 95 liter aan bagage kwijt. Let er op dat je wel nagaat of een vliegmaatschappij deze koffer accepteert. Dit is namelijk niet altijd het geval. Ben je op zoek naar een nieuwe koffer, kijk dan eens bij Bagageonline.nl.

Have your say