Indonesië- een vakantie naar de tropen

Wil jij je vakantie doorbrengen in de tropen? Bezoek dan een zonnige vakantie naar Indonesië. Deze exotische vakantiebestemming heeft alle ingrediënten om er een geslaagde vakantie van te maken. Tijdens je vakantie in dit land zul je voortdurend verrast worden door alle schoonheid die je er aantreft.

Een gevarieerd aanbod voor een onvergetelijke vakantie

Afhankelijk van wat voor soort vakantie je wilt doorbrengen in Indonesië, is er altijd wel iets leuks en actiefs te ondernemen. Dat geldt ook voor cultuurliefhebbers. Wanneer je graag in luxe je vakantie wilt doorbrengen, dan kun je uitstekend een bezoek brengen aan het eiland Bali. Wil je juist meer cultuur snuiven? Bezoek dan het eiland Java waar je onder andere een trip kunt maken naar de boeddhistische tempel Borobodur.

Tips voor leuke bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens een vakantie naar Indonesië, zijn een trip naar de hoofdstad Jakarta of het fietsen door de groene rijstvelden van Ubud. Beiden zorgen voor een onvergetelijke reiservaring die jij je nog lang zal blijven herinneren. Natuurlijk moet je tijdens een vakantie naar Indonesië ook een bezoek hebben gebracht aan een van de vele vulkanen die het land rijk is.

Het tijdsverschil en de beste reisperiode

Het tijdsverschil tussen Nederland en Indonesië varieert tussen de 5 en 7 uur, afhankelijk vanwaar je naartoe gaat en in welk seizoen jij je vakantie boekt naar Indonesië. Uiteraard is het slim om daar rekening mee te houden bij het boeken van een vliegticket en je hotel.

Het land kun je het beste bezoeken in de maanden mei tot en met september. De gemiddelde temperatuur bedraagt zo’n 26 graden, maar in deze periode kan de temperatuur veelal iets hoger liggen.

Have your say