Kamperen in de Azoren

Behoefte aan een kampeervakantie in het buitenland? Wat dacht je van een kampeervakantie in de Azoren? Het is de perfecte vakantiebestemming voor elke natuurliefhebber of rustzoeker. De paradijselijke eilanden van de Azoren zijn een schitterende plek voor een kampeervakantie. Laat je daarom verrassen door dit veelzijdige stukje Portugal, want het geeft je ongelofelijk veel te bieden.

De schoonheid van de Azoren
De Azoren bestaan uit een aantal prachtige eilandjes met elk schitterende bloemen. De grond is hier namelijk eer vruchtbaar. Hier sta je oog in oog met kratermeren, geisers en veel warmwaterbronnen. Bovendien zwemmen er rondom de eilanden veel dolfijnen en walvissen. Als je goed kijkt, kun je daar een glimp van ontvangen. Een boottocht de zee op, is dan ook zeker aan te raden.

Naast de betoverende natuur, worden de Azoren ook gekenmerkt door veel pittoreske haventjes en ruige rotsen. Je kunt in de Azoren en omgeving uitstekend wandelen en zeilen. De perfecte manier om tot rust te komen na een stressvolle periode!

Luxe kamperen in de Azoren
Je kampeervakantie hoeft niet direct primitief te zijn, want je kunt ook een luxe ingerichte bungalowtent boeken. Daarmee ben je voorzien van alle gemakken van thuis, maar beleef je wel het echte kampeergevoel. Laat daarom je eigen tentspullen fijn thuis, stap het vliegtuig in en geniet van een zonnige en natuurrijke vakantie in de Portugese Azoren.

Boek een kampeervakantie naar Azoren en geniet van schitterende schildpadden, prachtige vogels en vissen. Bovendien is de temperatuur hier altijd aangenaam. In de zomer ligt deze rond de 25 graden en in de winter 17 graden Celsius. Kortom, alle ingrediƫnten voor een natuurrijke kampeervakantie in de Portugese Azoren zijn rijkelijk aanwezig.

Have your say