Kampervakantie met het vliegtuig

Vlieg naar een zonnig land

Kamperen met het vliegtuig lijkt een onlogische combinatie. Toch is dat niet zo. Een vliegticket boeken naar een zonnig vakantieland kan een prima manier zijn om er eens fijn tussenuit te zijn. De stad waar je landt met het vliegtuig is echter niet de eindbestemming. Want je kunt namelijk een auto huren in het buitenland, welke je kunt ophalen bij de meeste vliegvelden en zo met je gezin vertrekken naar de geboekte camping.

Boek een camping aan de Spaanse Costa Brava

Zo kun je bijvoorbeeld een camping aan de Costa Brava boeken. Deze Spaanse streek is voorzien van talloze badplaatsen waar je verschillende campings aantreft. Je kunt bijvoorbeeld uitstekend terecht bij Camping Playa Brava. Deze camping heeft een eigen privestrand waar je optimaal kunt genieten van zon, zee en strand. Alle ingrediënten voor een zonnige vakantie zijn hiermee aanwezig!

Op de camping langs de Adriatische Zee in Kroatië

Naast Spanje zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om een camping te boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Istrië in Kroatië. Je kunt dan ook prima een vliegticket boeken naar bijvoorbeeld de luchthaven in Zagreb of Bol. Vanuit daar heb je verschillende mogelijkheden om een camping te boeken elders in het land. Het is zeker aan te raden om een camping te boeken aan de Adriatische Zee. Je kunt bijvoorbeeld prima terecht op Camping Straško.

Wildkamperen in Zweden

Ga je liever wat noordelijker? Dat kan ook. Je kunt vliegen naar Stockholm en ervoor zorgen dat er een camper voor jou gereed staat op het vliegveld. Je kunt dan in je eigen tempo het mooie land Zweden ontdekken. Je kunt er ook nog eens wildkamperen. Je kunt gaan en staan wanneer je wilt en ondertussen genieten van een schitterende en veelzijdige natuur!

Have your say